Kloak & ​Separering

​Loven siger, at du skal have to afløb fra din bolig og ud til vejen. Et til spildevand og et til regnvand. Loven siger også, at det skal udføres af en autoriseret kloakmester.

NR Kloak & Beton ApS i Nyrup mellem Aars og Ålestrup, tilbyder et tjek på dit kloaksystem og tager ansvar for en korrekt udført løsning, så separering af dit kloaksystem er fuldt lovligt.

Inspektion af din kloak

Når du bestiller NR Kloak & Beton ApS til at udføre den lovpligtige separering af din kloak, følger en inspektion af dine eksisterende kloakledninger med i prisen. Så får du et totalt overblik over dit resterende kloaksystem, hvor du kan se evt. fejl, brud, skader og skadedyr.

Hvorfor skal din kloak separeres?

Mere regn betyder mere vand i kloaksystemerne. Det kan skabe oversvømmelse – både i din kælder, din have, på vejene og andre steder. Derfor skal regnvandet ledes væk separat.

Det betyder også, at regnvandet ikke længere bliver renset sammen med spildevandet. En løsning, som både var dyr og dum – både for miljø og økonomi. Kontaktallerede nu autoriseret kloakmester Niels Rüsz, NR Kloak & Beton ApS og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med at få separeret din kloak.

​Kloakseparering i Vesthimmerlands Kommune

​Vesthimmerland Forsyning A/S kloakseparerer  løbende kloaksystemet i Vesthimmerlands Kommune. Det betyder, at alle boligejere i berørte områder skal have separeret deres kloakker på deres grund.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 20 81 24 77, eller du kan skrive til vores e-mail nr@nrkloak.dk.

​Loven siger, at du skal have to afløb fra din bolig og ud til vejen. Et til spildevand og et til regnvand. Loven siger også, at det skal udføres af en autoriseret kloakmester.

​​INTERESSERET I ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

Send os en besked og vi vil vende tilbage hurtigst muligt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du brug for hjælp? Så tøv ikke!

Ring eller skriv til os, så hjælper vi gerne

Kontaktinformationer​

NR Kloak og Beton ApS

CVR: 33504837

Postnummer, by & adresse