Nedsivningsanlæg hjælper dig med spildevand

​Et nedsivningsanlæg kan være en løsning på din afledning af spilde- eller regnvand, hvis du ikke har adgang til offentlig kloakering. 

NR Kloak ApS har stor erfaring med forskellige typer arbejde inden for kloakering og kloakservice. Dette betyder, at vi er højt kvalificerede til at etablere dit nedsivningsanlæg og hjælpe dig til at aflede dit spildevand på en optimal måde.

Hvad koster et nedsivningsanlæg?

At bortlede spilde- og regnvand kan være problematisk, hvis ens bopæl er lokaliseret bort fra kloakerede områder. Derfor kan et nedsivningsanlæg være særligt smart at få installeret, så du kan opfange dit spildevand og herefter bortlede det på den bedst mulige måde. 

Ved hjælp af de særlige render, kaldet sivedræn, føres regn- og spildevand gennem et rensningssystem under jorden. Herefter får det rene vand lov til at sive ned i jorden, hvorimod de eventuelle ikke-miljøvenlige bestanddele opbevares i en tank, der herefter kan tømmes og føres bort.

Men hvad koster det at have en sådan løsning? Dette afhænger i høj grad af, hvilket omfang dit nedsivningsanlæg skal have. Skal det blot være til rensning af regnvand eller også til spildevand? Og derudover også hvor meget du gerne vil kunne opbevare. Uanset om du ønsker et stort eller lille nedsivningsanlæg med sivedræn til regn- eller spildevand, kan vi hjælpe dig til den bedste løsning – og så ovenikøbet til en god pris.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Vi hjælper dagligt mange kunder med deres kloakeringsbehov. Du kan derfor roligt kontakte os med henblik på at få etableret et nedsivningsanlæg. Vi står klar med både tilbud, gode priser og masser af kyndig rådgivning. Ring på telefon 20 81 24 77 eller skriv til vores e-mail nr@nrkloak.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.​

​​INTERESSERET I ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

Send os en besked og vi vil vende tilbage hurtigst muligt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du brug for hjælp? Så tøv ikke!

Ring eller skriv til os, så hjælper vi gerne

Kontaktinformationer​

NR Kloak og Beton ApS

CVR: 33504837

Postnummer, by & adresse