NO DIG - Opgravningsfri kloakrenovering

​Er der konstateret brud på kloaksystemet, kan du – i mange tilfælde – slippe for opgravning af fliser, blomsterbede og indkørsel.

NR Kloak & Beton ApS tilbyder at punktrenovere og strømpeforer skader i kloaksystemet uden at grave hele haven op. Det kan for eksempel være, når der er brud på et rør, når en stikledning skal afproppes eller der er opstået en forskudt samling. Der kan også være gennembrud af rødder fra buske og træer, eller måske er der observeret skader på grund af rotter.​

Punktrenovering

Når vi punktrenoverer en skade på et kloakrør, forer vi det eksisterende rør med en 'glasfiberstrømpe', der tætner og dermed udbedrer skaden hurtigt, effektivt og billigt. Reperationen dækker skaden - og kun der. Fordelen ved en punktrenovering er, at man ikke nødvendigvis behøver at strømpefore en meget lang ledning, som overordnet set er i rigtig god stand på trods af, at den har en lille skade.

​​Strømpeforing

Ved en strømpeforing indsætter vi en glasfiberstrømpe i det defekte kloakrør, som pustes op og hærdes. På den måde kan vi skabe et nyt, stærkt glasfiberrør inde i det gamle kloakrør. Der er der tale om en effektiv metode, som ikke tager ret lang tid at udføre sammenlignet med kloakarbejde, hvor der er behov for opgravning. Det sparer dig i sidste ende også for at betale for ekstra mandetimer. En strømpeforing af din kloak kan holde imellem 70 og 100 år, og der er derfor tale om en meget holdbar løsning.

Nedenfor kan du se, hvordan vi strømpeforer en kloak.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 20 81 24 77, eller du kan skrive til vores e-mail nr@nrkloak.dk.

​​INTERESSERET I ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

Send os en besked og vi vil vende tilbage hurtigst muligt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du brug for hjælp? Så tøv ikke!

Ring eller skriv til os, så hjælper vi gerne

Kontaktinformationer​

NR Kloak og Beton ApS

CVR: 33504837

Postnummer, by & adresse