​Montering af rottespærre

Har du problemer med rotter? Så skal du bare kontakte ​

NR Kloak ApS. Vi tilbyder nemlig montering af rottespærre for private og erhverv i blandt andet:

  • ​Aars
  • ​Farsø
  • ​Løgstør
  • Ålestrup
  • Hele Vesthimmerland.

Et enkelt rottepar kan blive til mere end 800 rotter på kun et år. Rotter bor blandt andet i kloakker, hvor de – i løbet af ganske kort tid – kan nå at ødelægge en masse.

Når kloakker eller brønde er defekte, forsvinder rotterne ud og gemmer sig under gulve, på loftrum eller hulmure, hvor de kan bygge rede og skaber basis for endnu flere unger. Derfor skal dine kloakinstallationer være 100 % i orden.​

For at komme rotterne til livs kan vi montere en rottespærre med to klapper tæt på din hovedledning. Så snart man trækker ud i toiletter, går klapperne ned, og der vil derfor ikke kunne komme rotter ind i bygningen.

Vi opsætter verdens mest effektive rottefælde

Hos NR Kloak bekæmper vi rotterne med et af verdens mest effektive systemer, WiseTrap, som er en intelligent rottefælde, der placeres direkte i kloakken, hvor den aktiveres via sensorer og derfor hurtigt og effektivt dræber helt op til 90-100 % af de rotter, der passerer den.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på montering af rottespærre

Du er altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 20 81 24 77 eller e-mail nr@nrkloak.dk for en snak og et uforpligtende tilbud på, hvad det koster at få monteret en rottespærre.​

​​INTERESSERET I ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

Send os en besked og vi vil vende tilbage hurtigst muligt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du brug for hjælp? Så tøv ikke!

Ring eller skriv til os, så hjælper vi gerne

Kontaktinformationer​

NR Kloak og Beton ApS

CVR: 33504837

Postnummer, by & adresse