​Spildevand i åbent land

​Er din ejendom, f.eks. landejendom, sommerhus m.m., ikke tilsluttet offentlige kloakker, har du en privat kloak og skal derfor selv sørge for at rense det, inden det siver ned i jorden eller ledes videre i vandløb.

Formålet med rensningen er først og fremmest at beskytte natur og grundvand og dernæst at skabe en sikker løsning, der både er driftssikker og økonomisk.

NR Kloak & Beton ApS tilbyder en række løsninger i forbindelse med rensning af spildevand i det åbne land. Vi arbejder med både nedsivningsanlæg og filteranlæg som for eksempel pilrensningsanlæg.

Kontakt autoriseret k​loakmester Niels Rüsz, NR Kloak & Beton ApS i Nyrup ved Aars og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig til at få den helt rigtige, lovpligtige og miljøvenlige løsning til rensning af dit spildevand i det åbne land.

Nedsivningsanlæg

Ved hjælp af de særlige render, kaldet sivedræn, føres regn- og spildevand gennem et rensningssystem under jorden. Herefter får det rene vand lov til at sive ned i jorden, hvorimod de eventuelle ikke-miljøvenlige bestanddele opbevares i en tank, der herefter kan tømmes og føres bort.

​Men hvad koster det at have en sådan løsning? Dette afhænger i høj grad af, hvilket omfang dit nedsivningsanlæg skal have. Skal det blot være til rensning af regnvand eller også til spildevand? Og derudover også hvor meget du gerne vil kunne opbevare. Uanset om du ønsker et stort eller lille nedsivningsanlæg med sivedræn til regn- eller spildevand, kan vi hjælpe dig til den bedste løsning – og så ovenikøbet til en god pris.​​

Pilerensningsanlæg

Et pilerensningsanlæg kaldes også for et “pilefordampningsanlæg”, da både spildevand og regnvand fordampes gennem de piletræer, der er planet i pilerensningsanlægget. Løsningen giver dig et lukket anlæg uden udledning til naturen. Dette gør det til en billig og miljøvenlig løsning, hvor du arbejder sammen med naturen om en bæredygtig spildevandsløsning. Desuden er et pilerensningsanlæg billigt i drift og uden afledningsafgift samtidig med, at piletræerne er dekorative. 

Selve pilerensningsanlægget er et lukket bassin, der udgraves og fores med en tyk gummimembran, så spildevandet ikke udledes. Når jorden lægges i bassinet, installeres samtidig et fordelersystem. Ovenpå anlægget plantes piletræerne. Spildevandet bliver pumpet fra bundfældningstanken ud i fordelersystemet, hvorefter piletræerne optager næring og vand fra anlægget. Efterfølgende vil vandet fordampe gennem bladene – præcis som vi kender det fra alle andre grønne planter.

Det, der ikke fordamper, omsættes af mikroorganismer i jorden. Dermed er spildevandsløsningen et 100% lukket anlæg. Du kan med fordel ringe til os på telefon 20 81 24 77, eller du kan skrive til vores e-mail nr@nrkloak.dk.

​​INTERESSERET I ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

Send os en besked og vi vil vende tilbage hurtigst muligt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du brug for hjælp? Så tøv ikke!

Ring eller skriv til os, så hjælper vi gerne

Kontaktinformationer​

NR Kloak og Beton ApS

CVR: 33504837

Postnummer, by & adresse