​Fokus på de rigtige løsninger

NR Kloak & Beton ApS i Nyrup ved Aars er ejet og drevet af autoriseret kloakmester Niels Rüsz, som siden 2002 har arbejdet professionelt med alt det, der ligger godt gemt under jorden – og som derfor er besværligt at arbejde med.

Rør, kloakker, udgravning, projektering, entreprenøropgaver, haveanlæg og meget mere, er blot nogle af de mange opgaver, som NR Kloak & Beton ApS udfører.

Moderne og nyt grej, opdateret teknologi, altid de rigtige maskiner og en konstant fokus på uddannelse og kurser sikrer, at NR Kloak & Beton ApS hele tiden kan levere løsninger, der matcher alle krav – juridiske som tekniske – til vores kunder.

​Vi vil gøre alt muligt for at hjælpe, og vi går aldrig i gang med en opgave uden først at undersøge hvad der er galt, og hvilke behov du har, så vi kan danne os et overblik over, hvordan opgaven kan udføres med mindst mulig gene for dig og din bolig.

Ring til NR Kloak & Beton ApS og få en snak og et bud på, hvordan du kan få udført alt fra certificeret tv-inspektion, autoriseret kloakarbejde, entreprenøropgaver, kloakservice og meget mere – både ordentligt, lovligt og til en fornuftig pris. Du kan også kontakte os på mail: nr@nrkloak.dk.

​​INTERESSERET I ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

Send os en besked og vi vil vende tilbage hurtigst muligt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du brug for hjælp? Så tøv ikke!

Ring eller skriv til os, så hjælper vi gerne

Kontaktinformationer​

NR Kloak og Beton ApS

CVR: 33504837

Postnummer, by & adresse