​Separering af spildevand og regnvand

​Loven siger, at du skal have to afløb fra din bolig og ud til vejen. Et til spildevand og et til regnvand. Loven siger også, at det skal udføres af en autoriseret kloakmester.

NR Kloak ApS i Nyrup mellem Aars og Ålestrup, tilbyder et tjek på dit kloaksystem og tager ansvar for en korrekt udført løsning, så separering af dit kloaksystem er fuldt lovligt.

Gratis inspektion af din kloak

Når du bestiller NR Kloak til at udføre den lovpligtige separering af din kloak, følger en inspektion af dine eksisterende kloakledninger med i prisen. Så får du – helt gratis – et totalt overblik over dit resterende kloaksystem, hvor du kan se evt. fejl, brud og skader – også hvis der skulle være skadedyr som rotter.

Hvorfor skal din kloak separeres?

Mere regn betyder mere vand i kloaksystemerne. Det kan skabe oversvømmelse – både i din kælder, din have, på vejene og andre steder. Derfor skal regnvandet ledes væk separat.

Det betyder også, at regnvandet ikke længere bliver renset sammen med spildevandet. En løsning, som både er dyr og dum – både for miljø og økonomi. Kontakt allerede nu autoriseret kloakmester Niels Rüsz, NR Kloak ApS og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med at få separeret din kloak.

​Kloakseparering i Ålestrup og Vesterbølle

​Vesthimmerland Vand forbereder lige nu Ålestrup og Vesterbølle til den nye kloakseparering. Det betyder, at alle boligejere skal igangsætte arbejdet med separering af deres kloakker indenfor 6 måneder.

​Loven siger, at du skal have to afløb fra din bolig og ud til vejen. Et til spildevand og et til regnvand. Loven siger også, at det skal udføres af en autoriseret kloakmester.

Har du brug for hjælp? Så tøv ikke!

Ring eller skriv til os, så hjælper vi gerne

Kontaktinformationer​

NR Kloak og Beton ApS

CVR: 33504837

Postnummer, by & adresse