​TV-inspektion afslører dine kloakrør

​Med kloak-TV lokaliserer vi hurtigt og nemt eventuelle skader i dit kloaksystem, og vi kan med største sikkerhed fastslå årsager til alt fra forstoppelse, huller, skadedyr som rotter og andre skader, som kun kan opdages via TV-inspektion.

Vi foretager TV-inspektion af kloak og rør til konkurrencedygtige priser for private og erhvervskunder i blandt andet Aars, Ålestrup, Løgstør, Farsø og hele Vesthimmerland.

Vi er certificerede inden for TV-inspektion

Hos NR Kloak er vi certificerede brugere af TV-inspektion og medlem af Kloakmestrenes TV-Inspektion, og vi skal kun bruge 5 minutter på at opstille og klargøre vores kloak-TV.

En TV-inspektion kan, ud over at optage og opdage eventuelle fejl og mangler, også give et klart billede af kloakkens tilstand. Resultatet får du selvfølgelig på en CD sammen med en rapport over, hvad der skal udbedres samt en pris på, hvad det vil koste at udføre.

Når vi har opdaget, hvor skaden er sket, undgår du unødig og besværlig opgravning af have, fliser og andre anlæg, og du slipper for unødige udgifter til opgravning og genanlægning af din dejlige have.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Du er altid meget velkommen til at kontakte os for en snak og et uforpligtende tilbud på certificeret TV-inspektion af din kloak.

Ring på telefon 20 81 24 77 eller skriv til vores e-mail nr@nrkloak.dk.​

Har du brug for hjælp? Så tøv ikke!

Ring eller skriv til os, så hjælper vi gerne

Kontaktinformationer​

NR Kloak og Beton ApS

CVR: 33504837

Postnummer, by & adresse