Kloakarbejde

​Hvordan går det med dine kloakrør?
​Kloakrør er skjult under jord, beton, fliser, græsplæner og andet. Du kan ikke se dem, men du er ikke i tvivl, hvis de er utætte. For så lugter der grimt, du kan ikke skylle ud i wc’et, der er observeret rotter, der kommer vand på gulvet, du har fugtskader, dårligt indeklima eller andet, der gør det rigtigt træls at være husejer.

Fortvivl ikke. Hjælpen er nær og lokal. NR Kloak & Beton ApS, autoriseret kloakmester i Nyrup ved Aars, tager gerne et tjek på dit kloaksystem og giver et hurtigt bud på en løsning, der både er ordentlig, sikker og lovligt udført.

Om der er skader på eksisterende kloaksystem, skal du have foretaget en separering af regn og spildevand, etableret et nyt nedsivningsanlæg, er der lugtgener, har du brug for omfangsdræn eller står du og skal have nyt kloaksystem, så kontakt NR Kloak & Beton ApS på telefon (+45) 20 81 2​4 77 eller mail nr@nrkloak.dk for en snak og få et bud på, hvad det koster at få udført autoriseret kloakarbejde – både ordentligt og lovligt.

Her kan du læse mere om de forskellige kloakopgaver vi udfører:

 

​Vi passer på din have
NR Kloak & Beton ApS sætter en ære i at rydde så pænt op efter os som overhovedet muligt.

Vi passer på din have, dine blomster og træer og gør, hvad vi kan, for at efterlade de berørte områder med så få synlige skader som muligt.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os