Skader og forsikring

Hvis dit kloaksystem får en skade, kan det hurtigt give store driftmæssig problemer. Du kan tegne en forsikring som dækker kloakskader. Der stor forskel på, hvordan man tegner sine forsikringer og hvordan policen er skrevet, derfor vil der også være stor forskel på, hvordan du som kunde er dækket, hvis du har en skade.

Vælg en autoriseret og lokal kloakmester

NR kloak og Beton ApS anbefaler, at have en lokal autoriseret kloakmester med råd, når du kontakter dit forsikringsselskab. En håndværker som du selv har kontaktet og som er uvildig i forhold til dit forsikringsselskab, så du får den bedste rådgivning.

NR Kloak og Beton ApS har mange års erfaring i kommunikation med taksatorer og alle slags forsikringsselskaber, og hjælper derfor gerne med formidling og behandling af skader. Forsikringen vil altid gerne sende deres egne håndværkere, men du bestemmer selv i sidste ende, hvem der skal løse opgaven, det er din ejendom.

NR Kloak & Beton ApS er autoriseret til alle slags opgaver indenfor reparation af kloakker, udryddelse af skadedyr som rotter, renovering af eksisterende anlæg, tv-inspektion, slamsugning og meget mere.​ Du kan med fordel ringe til os på telefon (+45) 20 81 2​4 77 eller skriv til os på mail nr@nrkloak.dk

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os