Profil

​Fokus på de rigtige løsninger
​NR Kloak & Beton ApS i Nyrup ved Aars er ejet og drevet af autoriseret kloakmester Niels Rüsz, som siden 2002 har arbejdet professionelt med alt det, der ligger godt gemt under jorden.

Store som små entreprenøropgaver, kloakskader, forsikringsskader, rotteskader, professionel tv-inspektion, nedsivningsanlæg, projektering er nogle af de mange opgaver, som NR Kloak & Beton ApS udfører.

​Moderne og nyt grej, opdateret teknologi, altid de rigtige maskiner og konstant fokus på uddannelse og kurser sikrer, at NR Kloak & Beton ApS hele tiden kan levere løsninger, der matcher alle krav, juridiske som tekniske, til vores kunder.

​NR Kloak og Beton ApS har fokus på altid at foretage grundige forundersøgelser, så vi ved hvilke behov du har og så vi kan danne os et overblik over hvordan opgaven kan udføres med mindst mulig gene for dig og din bolig.

​Ring til NR Kloak & Beton ApS og få en snak og et bud på, hvordan du kan få udført alt fra certificeret tv-inspektion, autoriseret kloakarbejde, entreprenøropgaver, kloakservice og meget mere – både ordentligt, lovligt og til en fornuftig pris. Du kan også kontakte os på mail: nr@nrkloak.dk

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os