DTVK godkendt TV-inspektion

Med det nyeste udstyr inspicerer vores datterselskab NR TV-inspektion ApS dette kloaksystem. Vi inspicerer kloakrør i dimensionerne Ø50 – Ø1000.

Formålet med undersøgelsen er, at få så højagtigt og billede af kloakens tilstand, så beslutningsgrundlaget bliver det bedste mulige inden en kloakrenovering.

Vi kan med den største sikkerhed fastslå, om der er brud, rotter, rødder eller andre skader i kloakken, som kun kan opdateres via TV-inspektion.

DTVK godkendt
NR TV-inspektion ApS er medlemmer af DTVK, Danske TV-firmaers Kontrolordning, hvis formål er at sikre, at de tilsluttede TV-inspektionsfirmaer udfører TV-inspektion på et højt kvalitetsniveau, og at firmaerne udnytter den sidste nye teknologiske udvikling.

Som medlem af DTVK bliver man kontrolleret, på TV-inspektionsarbejdet lever op til de hurtige krav. Herunder krav til firmaernes organisation, uddannelse, udstyr og egenkontrol.

Kontakt os og få og uforpligtende tilbud
Du er altid meget velkommen til at kontakte os for en snak og et uforpligtende tilbud på certificeret tv-inspektion af din kloak.

Du kan med fordel ringe til os på (+45) 20 81 2 4 77 eller skrive til os på mail nr@nrkloak.dk 

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os